All kommunikasjon på ett sted

Med SuperOffice CRM er all informasjon om kunder og kontakter samlet på ett sted; kontaktinformasjon, dokumenter, møtenotater og mye mer. All data er kun ett klikk unna for alle med tilgang til CRM-systemet.

 

Snakk med oss om CRM

Hva er CRM?

CRM står for Customer Relationship Management. Og det er nettopp det som er målet – å ivareta et godt forhold til kundene. Resulatetet er lojale kunder og høyere lønnsomhet.

Med et godt CRM-system som SuperOffice har bedriften et godt salgsverktøy på plass. Deretter handler det om å ta systemet i bruk på en smart og lønnsom måte for bedriften. Dette hjelper vi gjerne til med. Med én database for alle salg, markedsføring og kundedialog vil alle jobbe mer effektivt sammen. Og ikke minst – all data er tilgjengelig uansett hvor man befinner seg. Bedriften blir mindre sårbar når man unngår at kundedata lagres hos hver enkelt ansatt.

Snakk med oss om SuperOffice CRM

Vi har lang erfaring med implementering, opplæring og support av SuperOffice. Sammen kan vi kartlegge bedriftens behov og knytte de opp mot mulighetene i CRM-systemet. Slik skreddersyr vi et godt system for nettopp din bedrift.

Ta kontakt med oss

Et CRM-system som vokser med bedriften

Våre rådgivere vil sørge for at CRM-systemet til enhver tid er godt rigget for bedriftens behov. Når bedriften er i endring, sørger vi for at CRM endres med dere. Målet er hele tiden at dere får mest mulig ut av bedriftens CRM-løsning.

SuperOffice er et verktøy som er skapt for salg. Du kan enklere administrere salgstrakten, prioritere oppgaver og lage gode fremdriftsplaner, håndtere kommunikasjonen og sende tilbud samt legge inn tilbud. Enkelt og greit på ett og samme sted.

 

Er du interessert i en
av våre tjenester?

Kontakt oss for en nærmere prat.

firmapost@pmdata.no

+47 69 13 36 30

Ikke benytt dette skjema for support henvendelser.

Support saker sendes til support@pmdata.no

    Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Google
    Personvernerklæring og
    Vilkår for bruk gjelder.