Hvilket ERP-system bør dere velge?

Vi bistår bedrifter og virksomheter med rådgivning, implementering og support av flere anerkjente ERP-systemer fra blant annet Visma og 24SevenOffice.

For mange bedrifter er det svært ressurskrevende å velge riktig økonomisystem. Det krever tid og kunnskap hos interne medarbeider som helst burde bruke tid på sine primæroppgaver. Samtidig kan rett ERP-system øke både lønnsomheten og effektiviteten til bedriften.

Vi har mange års erfaring med sytemene vi leverer, og vi kan dem ut og inn. Dermed sikrer vi at bedriften får det systemet som egner seg til nettopp dere. Samtidig har vi medarbeidere med bakgrunn som autoriserte regnskapsførere. Denne kompetansen kombinert med inngående kjennskap til systemene, rigger oss godt for å kunne være en god rådgiver innen ERP. Som kunde hos oss får dere opplæring og support hele veien. Satt på spissen, så er det bare regnskapet dere må gjøre selv.

Snakk med oss om ERP
24SevenOffice logo
Les mer

Vi leverer Visma og 24SevenOffice

PM Data har vært Visma-forhandler siden 1996. Ved å også tilby 24SevenOffice har vi nå markedets beste økonomisystemer for alle typer bedrifter. Hvilket system som egner seg for dere, kommer vi frem til etter et kartleggingsmøte. Uansett hvilket system dere velger, sørger vi for god opplæring, en smidig implementering og rask support.

Visma logo
Les mer

Hvilket ERP-system bør dere velge?

Det er flere faktorer som spiller inn når bedriften skal velge sitt økonomisystem. Når vi er involvert fra begynnelsen av, starter vi alltid med å kartlegge behov og bedriftssyklus. Vårt mål er alltid å finne den beste løsningen for våre kunder. Det betyr at vi må kjenne bedriften godt. Det kan også være konkrete behov for programstøtte og integrering som fører oss til konkrete løsninger.

Ta en prat med oss! Vi kjenner systemene og kan bidra med rådgivning basert på deres behov.

Superoffice CRM

CRM kan være alt fra veldig avansert til svært enkelt – alt etter hvilke behov bedriften har. Med et godt CRM-system i bunn har bedriften god orden på kundedata. Dette kan igjen knyttes opp mot tilbud, kalendere, elektronisk signering av dokumenter, kundedialog og mye mer.

SuperOffice CRM er et av de ledende CRM-systemene og er sømløst integrert med Microsoft Office 365, Google Workspace og e-postklienter.

SuperOffice logo
Les mer

Er du interessert i en
av våre tjenester?

Kontakt oss for en nærmere prat.

firmapost@pmdata.no

+47 69 13 36 30

Ikke benytt dette skjema for support henvendelser.

Support saker sendes til support@pmdata.no

    Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Google
    Personvernerklæring og
    Vilkår for bruk gjelder.