Andersen & Mørck AS har samarbeidet med Pål og Matthew i PM Data siden 80-tallet.
– Vi har en kompleks struktur som de kjenner godt.

 

PM Data leverer alt av IT og infrastruktur til transport- og logistikkselskapet Andersen & Mørck. Med 65 ansatte har de behov for en partner som skreddersyr løsninger tilpasset deres behov.

 

– PM Data må sette seg inn i fagprogrammene våre og sy løsninger tilpasset våre behov. De kjenner systemene og programvarene våre og forstår hvordan de fungerer sammen, sier Martin Sagen Andersen, CFO i Andersen & Mørck.

 

Selv om PM Data har vært med på utviklingene av selskapet i mange år, forventer Andersen at de ligger i forkant og gir gode råd.

 

– PM Data er våre IT-rådgivere. Vi forventer at de leverer innovative forslag og tipser oss om nye ting vi bør ta i bruk. Og det gjør de. Vi opplever gjengen som flinke og serviceinnstilte. Det er derfor vi har hatt et samarbeid i såpass mange år.

 

– Vi har ingen IT-sjef. Vi stoler på PM Data som rådgivere og leverandør. De leverer alt fra a til å, hardware og software.

 

Døgnkontinuerlig drift krever god support

 

For Andersen & Mørck er det avgjørende med oppetid, at ting fungerer.

 

– Vi har avdelinger som går hele døgnet, hele året. Support hos PM Data fungerer veldig greit. Hvis det er noe ekstra, får vi personlig oppfølging på SMS, når som helst, også lørdag kveld.

 

Selskapet får alt av IT-drift og infrastruktur fra PM Data. Det inkluderer Azure serviere, Microsoft 365, Windows maskiner, Lenovo PC, PC-utstyr og support. I tillegg får de Visma ERP, Superoffice, møteromsløsninger og telefoni og fiber. Det siste innebærer også innkjøp av telefoner og utstyr i tillegg til bedriftsabonnement.

 

Andersen synes det er en fordel å samarbeide lokalt til tross for at de holder til i rivaliserende byer.

 

– PM Data er i Sarpsborg, og vi holder til i Fredrikstad, og vi opplever at det er en fordel å kjøpe tjenester lokalt. Det ønsker vi at andre tenker også, selv om vi også har kunder mange steder i verden.

 

Andersen & Mørck har mer enn 150 års erfaring med internasjonal transport og fortolling. De sørger for transport og fortolling av alle typer varer, enten de skal flyttes med bil, båt eller fly. De tilbyr også terminal og lager samt skipsklarerin

Ta kontakt med oss!

    Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Google
    Personvernerklæring og
    Vilkår for bruk gjelder.