– PM Data er en fremtidsrettet IT-leverandør. I tillegg er det et pluss at de er lokale.

 

I 2017 arrangerte Park & Anlegg AS en anbudskonkurranse for å finne en IT-leverandør som kunne ta bedriften trygt inn i fremtiden. De ønsket å ta i bruk skytjenester for å sikre mer effektive hverdager for alle i selskapet.

– Vi hadde en del trøbbel med dårlig linjekapasitet ut til serveranlegget og ønsket ikke lengre ha ansvar for et eget serveranlegg. Skyløsninger så vi at ble mer og mer vanlig, det var mye mer egnet for fremtiden og enklere å håndtere, forteller Sigbjørn Rød, HR- og IT-sjef i Park & Anlegg.

Bedriften har over 260 ansatte, og mange er håndverkere som jobber ute på prosjekt. Da brukes det iPad/mobiltelefon til dokumentasjon og kommunikasjon. I tillegg har utvalgte medarbeidere tilgang på tegninger, beskrivelser og planer i Sharepoint.

– Etter at vi startet med Microsoft, Sharepoint og skyløsninger er alt blitt mer effektivt. PM Data leverer også alt av hardware bortsett fra mobiltelefoner, og det fungerer veldig fint.

Park & Anlegg får også møteromsfasiliteter fra PM Data som kameraer, skjermer og mikrofoner.

 

– Vi kan stole på at PM Data fikser det

For Park & Anlegg er det et pluss at IT-leverandøren er lokal. Men det viktigste er at de løser alt som måtte oppstå.

– PM Data er løsningsorienterte. Hvis vi sender en melding på fredag kveld, er det som regel noen som går inn og løser problemet. Hovedregelen er at de er fleksible og stiller opp uansett når på døgnet vi trenger dem.

– Det viktige for oss er at vi får så få problemer som mulig, og at når det dukker opp noe, så løses dette raskt. Det er lite verdiskapende for oss å bruke tid på dette.

Selve IT-driften har Park & Anlegg satt ut til PM Data. Internt har de en egen IT-arbeidsgruppe som møtes hver 14. dag for å gå gjennom overordnede problemer og strategi. Dette sikrer at bedriften har kompetanse, utstyr og løsninger som ivaretar en god drift. I tillegg har de jevnlige evalueringsmøter med PM Data hvert år eller halvår, alt etter behov.

 

Park & Anlegg AS er en del av LUVA Gruppen og er totalleverandør av vei- anlegg, VA, fjernvarme, grunnarbeider og grøntanlegg for det private, offentlige og det profesjonelle bygge- og eiendomsmarkedet. Selskapet har 260 medarbeidere og omsatte i 2021 for 804 millioner. Les mer om Park & Anlegg på nettsidene deres.

Ta kontakt med oss!

    Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Google
    Personvernerklæring og
    Vilkår for bruk gjelder.