– Det viktigste for kundene er at vi får respons, og det får vi alltid umiddelbart hos PM Data, sier Henning Bråten i rederiet Fred. Olsen & Co.

 

Fred. Olsen & Co har vært kunde på telefoni hos PM Data i en årrekke. PM Data håndterer da alt av mobilabonnement, telefonitjenester og innkjøp av mobiltelefoner og annet utstyr.

Linda Amundsen hos Fred. Olsen & Co er storfornøyd.

– PM Data er alltid på ballen og er veldig serviceinnstilte. Ingen oppgave er for liten eller for stor, og uansett hva det er jeg lurer på, får jeg hjelp og råd av vår faste kontakt, Mark.  Jeg merker at PM Data har et genuint ønske om å bistå og yte god service.

Ved å benytte PM Datas telefonitjenester sparer de tid på praktisk håndtering av blant annet mobilabonnement.

– PM Data håndterer alt, som for eksempel å flytte over nummeret til nyansatte til vårt bedriftsabonnement og omvendt, flytte numrene til de som slutter over på et privatabonnement.  

IT-avdelingen sparer også mye tid ved å benytte PM Data til innkjøp av utstyr.

– Vi kjøper alt av mobiltelefoner og utstyr enkelt og greit fra dem, og da vet vi at ting blir godt ivaretatt og løst raskt. Der er PM Data sterke, og det har de vært i mange år for oss.

Spar tid og ressurser

Det er krevende for bedrifter å sette seg inn i hvilke mobilabonnement som passer, hvilke ekstratjenester man bør ha og ikke minst, forhandle om pris på telefoner. Ved å samarbeide med PM Data unngår man å bruke tid og ressurser internt på dette.

I PM Data tilbyr vi mobiltjenester fra aktører som Telenor og Nortel til bedrifter uansett størrelse. Vi leverer også det meste av mobilutstyr fra ledende produsenter som Apple, Samsung, Sony og Huawei. Vi er medlem i Mobit-kjeden som sikrer rask levering og gode priser.

 

Ta kontakt med oss!

    Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Google
    Personvernerklæring og
    Vilkår for bruk gjelder.