Om oss

Vårt mål er å være din total leverandør av IT-løsninger.
I over 10 år har hjulpet kunder med å øke sin effektivitet og redusere kostnader.

Din IT-partner

Fremtidsrettet

Løsningsorienterte

Support

Vårt mål – den beste it-leverandører for små og mellomstore bedrifter.

PMData skal være den beste it-leverandøren for små og mellomstore bedrifter. Vi skal være en total leverandør av it- tjenester og produkter for våre kunder. Som kunde skal du uansett størrelse få tilgang til ressurser og kompetanse slik at du opplever det som om du har en egen it-avdeling, tilpasset ditt behov. Våre produkter og tjenester skal være av høy kvalitet, og skreddersydd for SMB markedet – pris og løsningsmessig. Vi skal være en fresh, moderne og profesjonell it-partner som tilbyr deg det siste og beste av teknologiske verktøy og løsninger. Vår spisskompetanse og produkter skal hjelpe deg til å jobbe smartere, mer effektivt og lønnsomt. Våre moderne nettskytjenester og samarbeid med kjente merkeleverandører som f.eks. Microsoft, gjør at du kan jobbe med de samme verktøyene som de store, men til en pris tilpasset deg. Vi ser at segmentet 1-50 brukere ofte er for små og blir overlatt til seg selv av de store it-aktørene. PMData brenner for de små og mellomstore bedriftene. Ikke bare fordi vi er en selv, men for at vi mener det er riktig at også disse bedriftene skal få tilgang til høy kompetanse og gode it-løsninger.

Vår historie

PMData ble grunnlagt i 2004 og har siden den gang vært en teknologisk spydspiss som har fulgt utviklingen og tilpasset seg ulike teknologiske epoker. Vi har i over 10 år utviklet oss fra å være en tradisjonell it-partner til å bli en ny og moderne samarbeidspartner for små og mellomstore bedrifter. I 2009 da Microsoft lanserte sine nettskyløsninger for første gang, mente vi at dette var fremtiden også for oss. I dag er vi en av de beste leverandørene av Microsoft skytjenester og har et unikt og godt samarbeid med Microsoft. Vi er en Microsoft Gold Partner og dette bekrefter at du trygt kan velge PMData som din it-leverandør.

Vårt kundemål

%

Fornøyde kunder

Ledelse
I PMData er vi opptatt av å være fremoverlente, dynamiske og tilpasningsdyktige til den nye teknologiske hverdagen. Vår lederfilosofi er at vi skal ha det gøy på jobben, at den enkelte får ansvar og får utvikle seg. Vi er opptatt av at alle medarbeiderne har riktig kompetanse og får jobbe med det de brenner for. Engasjerte og motiverte medarbeidere er et mål på trivsel og en ressurs for deg som kunde.
Pål Grandahl

Pål Grandahl

Daglid leder / eier

Vår daglig leder har jobbet med salg av IT-løsninger i over 30 år og har fulgt utviklingen gjennom årene nøye og valgte i 2004 å starte PMData for gi bedrifter det teknologiske forspranget de trenger for å lykkes.

paal.grandahl@pmdata.no

Tlf: 481 92 880

Matthew Reed

Matthew Reed

Produktsjef / eier

Startet PMData sammen med Pål. Har jobbet i IT bransjen i over 30 år. Har dyp forståelse for sky løsninger og hva som kreves for å lykkes med dette i en bransje som stadig utvikler seg i raskere tempo

matthew.reed@pmdata.no

Tlf: 917 63 353

Våre samarbeidspartnere
Etter mange år i bransjen har vi lært at vi kun bør samarbeide med de beste. Vi har derfor valgt ut våre samarbeidspartnere nøye, slik at kvaliteten på produkter og tjenester som de leverer til våre kunder tilfredsstiller våre krav. Vi ønsker kun å levere de beste produktene og tjenestene på markedet som alle har det til felles at de er tilpasset behovet hos små og mellomstore bedrifter. Vi leverer ikke noe til våre kunder som vi ikke ville ha benyttet selv.