Til vĂ„re kunder og partnere 🙌

Informasjon til kunder og partnere som gjelder fusjon mellom P. M. Data AS og Sodvin AS

Det ble tidligere i 2021 meddelt at vi inngikk en fusjonsplan med Sodvin AS, noe som har vÊrt en plan grunnet vÄr vekst de siste Ärene. Vi hadde da behov for en strategisk partner for Ä fortsette denne veksten. Sodvin AS er et kunde-eid konsern med avdelingskontorer flere steder i TrÞndelag og pÄ Østlandet og sammen med Sodvin AS er vi nÄ en ledende aktÞr pÄ det norske markedet for skytjenester. Det Ä vÊre en del av et stÞrre konsern samtidig med lokal tilstedevÊrelse gir stor grad av trygghet for dere som kunder.

Hva betyr dette for deg som kunde eller partner?

For kunder og partnere betyr dette i praksis at du forholder deg til samme avtale som du har hatt med oss frem til nÄ, med akkurat de samme rettighetene i kundeforholdet. Det blir ingen endringer bortsett fra at kunder og partnere fra 01.11.2022 mÄ forholde seg til et nytt selskapsnavn (Sodvin AS) og et nytt organisasjonsnummer (983 474 594).

Litt mer formelt vil fĂžlgende skje fra og med 01.11.2022.

  • Alle avtaler blir automatisk og uforandret overfĂžrt til ett fusjonert selskap. For P. M. Data AS kunder betyr dette at man fĂ„r et nytt selskap som avtalepart.
  • Organisasjonsnummeret til P. M. Data AS er ikke lenger gyldig og vil bli slettet fra BrĂžnnĂžysundregistrene i lĂžpet av midten av desember 2022

Vi vil fortsatt vÊre de samme. Fortsatt de samme menneskene, fortsatt lokale. Den eneste endringen dere vil oppleve er at dere fÄr tilgang til et enda stÞrre fagmiljÞ og et kompetent utviklingsmiljÞ.

Support og kontaktpersoner hos Sodvin AS (tidl. P. M. Data AS) vil vĂŠre nĂžyaktig det samme.

Vi vil fortsatt svare pÄ mail som sendes til vÄre pmdata.no adresser og support@pmdata.no i en stund fremover, men ber dere om Ä endre/oppdatere til vÄre nye mail-adresser:

Praktisk info rundt faktura

Kunder som har mottatt faktura fra P. M. Data AS skal betale disse som vanlig til bankkontonummer oppgitt pÄ faktura. De som etter 01.11.2022 mottar faktura fra Sodvin AS sÄ skal disse betales mot nytt organisasjonsnummer og nytt bankkontonummer, dette vil fremgÄ av faktura.

 

Noe dere lurer pÄ rundt fusjonen bare ta kontakt!